avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, un grup de locatari ai unei curti comune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, un grup de locatari ai unei curti comune din centrul ...

Buna seara, un grup de locatari ai unei curti comune din centrul vechi al Brasovului s-a judecat timp de 20 de ani cu Biserica Neagra Brasov, parte a Bisericii Evanghelice. In luna februarie 2019, au primit o sentinta definitiva pozitiva la rectificarea de carti funciare si apartamentare cerute pe baza expertizelor. Totusi nu li se emite ordinul prefectului pentru terenurile aferente constructiilor si nu isi pot intabula imobilele pentru ca Biserica Neagra nu lasa OCPI-ul sa stearga sarcinile privind terenul, desi in cursul rechizitoriului a fost de acord cu acest lucru. De ani de zile, locatarii nu pot vinde, intabula, face succesiuni, renovari ale fatadelor, contracte noi pentru utilitati, si asteapta carti funciare. Cum poate fi rezolvata o asemenea speta, care pare o actiune de rea vointa? Ceva gen, nu e al meu, dar nici voi sa nu traiti linistiti, desi, repet, vorbim despre o institutie bisericeasca. Multumesc

Alte discuții în legătură

Plan parcelar pentru obtinere c.u. la teren intravilan, cu cadastru si cf?! alexmc93 alexmc93 Buna seara! Incerc sa obtin Certificat de Urbanism(construire) pentru un teren intravilan (Bucuresti), ce a suferit o repozitionare ca urmare a Anexei 8 de ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala Liulica Gina Liulica Gina O documentatie cadastrala intocmita de un autorizat si depusa la OCPI nu este verificata de functionarii OCPI, nu au aceasta obligatie sa verifice partea ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un cadastru in instanta? adriana.popescu adriana.popescu Buna seara, Problema mea este urmatoarea: Detin un teren mostenire de la bunici pe care doresc sa fac cadastru. Numai ca in momentul in care am demarat ... (vezi toată discuția)