avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate Nic54

Activitate Nic54

Buna ziua,este legal ca RDS&RCS să trimită somații de plata după 6 ani, deși eu am renunțat la serviciile lor din motive de proasta funcționare a serviciilor oferite ?
În ianuarie 2015 au refuzat debranșarea pt că am contractat un serviciu de internet în 2014 care mai mult nu funcționa și deși am plătit în prima lună 107 lei în loc de 59 (pt care nu am primit factură, doar chitanta) au cerut taxa de reziliere în valoare de 400 RON pe care am refuzat să o plătesc.
În decembrie 2014 am încheiat un contract cu un nou furnizor de servicii TV și internet,am plătit ultima factura către rds&rcs am anunțat ca am renunțat la serviciile lor dar au continuat să emită facturi încă 4 luni deși eu nu am mai folosit serviciile lor.
Acum tot îmi trimit amenințări cu executare silita, telefoane în care ma amenință că poate să-mi ia lucruri din casa.
PS ei au uitat un lucru , ca mi-a pus un serviciu de telefonie la plata fără voia mea (am aflat la casierie pentru ce plătesc) serviciu pe care ulterior am decis să îl păstrez.

Va mulțumesc anticipat și aștept un sfat.

Păi tocmai asta e problema ca nu mi sa spus acest lucru
Buna ziua, am întrebare
În urma cu cateva zile am fost la poliție pentru a da o declarație despre un vecin care este acuzat de contrabanda cu țigări
De la inceput mi sa spus ca au înregistrări telefonice si ca trebuie sa recunosc tot !
Am recunoscut faptul că am luat 2 pachete de țigări la care domnul politist a spus ca are 7 înregistrări telefonice si ca trebuie sa recunosc tot ,
Am raspuns ca nu este posibil asa ceva întrucît eu am vorbit foarte rar cu acel vecin iar cînd a citit una din înregistrări, l-am informat că nu este conversatia mea,a căutat după nr de telefon si a spus că este de fapt o singura iregistrare si ca nu este importanta si ma intrebat dacă vreau un avocat din oficiu
La întrebarea mea ,pentru ce am nevoie, a răspuns ca așa îl obligă legea i-ar eu am răspuns ca nu am nevoie de un avocat din oficiu.
Întrebarea mea este: sint martor sau acuzat in aceasta ancheta?
Menționez ca nu am nici un fel de antecedente ci doar o amendă de circulație in 12 ani
Va mulțumesc si astept un răspuns pt ca sînt stresat de această situație si nu mai pot dormi noaptea pt ca nu am avut probleme cu legea si din cîte am citit pe internet se da 5 ani de inchisoare indiferent de cantitatea de tigari detinuta.