avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua,este legal ca RDS&RCS să trimită somații ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua,este legal ca RDS&RCS să trimită somații de plata ...

Buna ziua,este legal ca RDS&RCS să trimită somații de plata după 6 ani, deși eu am renunțat la serviciile lor din motive de proasta funcționare a serviciilor oferite ?
În ianuarie 2015 au refuzat debranșarea pt că am contractat un serviciu de internet în 2014 care mai mult nu funcționa și deși am plătit în prima lună 107 lei în loc de 59 (pt care nu am primit factură, doar chitanta) au cerut taxa de reziliere în valoare de 400 RON pe care am refuzat să o plătesc.
În decembrie 2014 am încheiat un contract cu un nou furnizor de servicii TV și internet,am plătit ultima factura către rds&rcs am anunțat ca am renunțat la serviciile lor dar au continuat să emită facturi încă 4 luni deși eu nu am mai folosit serviciile lor.
Acum tot îmi trimit amenințări cu executare silita, telefoane în care ma amenință că poate să-mi ia lucruri din casa.
PS ei au uitat un lucru , ca mi-a pus un serviciu de telefonie la plata fără voia mea (am aflat la casierie pentru ce plătesc) serviciu pe care ulterior am decis să îl păstrez.

Va mulțumesc anticipat și aștept un sfat.

Alte discuții în legătură

Renuntare unilaterala la contract societate de cablu Berninger Berninger Buna ziua! Stiu ca exista deja intrebari similare pe forum, insa din cate am vazut pana acum, este de obicei vorba de rezilieri ale contractelor incheiate ... (vezi toată discuția)
Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Conflict-rds Gabriela-M Gabriela-M Buna ziua ! In vara anului 2013 am semnat un contract cu firma de internet NET-COMPUTERS Dorohoi; in octombrie 2014 firma a fost preluata de RCS-RDS. ... (vezi toată discuția)