avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conflict-RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conflict-RDS

Buna ziua !
In vara anului 2013 am semnat un contract cu firma de internet NET-COMPUTERS Dorohoi; in octombrie 2014 firma a fost preluata de RCS-RDS. Nefiind multumita de serviciile lor,pe 26 iunie, am anuntat (verbal) ca renunt la serviciile lor; in primele zile ale lunii iulie au fost intrerupte serviciile de internet. Problema este ca ei imi factureaza in continuare. Este corect ? Mentionez ca nu am semnat contract cu firma RCS-RDS.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:46, 2 August 2015
pe ce perioada ati semnat contractul cu NET-COMPUTERS ?
Contractul cu Net-Computers a fost semnat pe 2 ani. in februarie 2015 s-au implinit 2 ani
din februarie , nu mai sunteti sub incidenta contractului , drept urmare , mergeti la un punct de lucru , si semnati o cerere de intrerupere de servicii RCS.
ei nu au obligatia de a anunta clinetul ca trece vremea contractului , drept urmare , factureaza lunar conform unor clauze din contractul care tocmai ... s-a dus.
de platit , nu veti mai plati nici o reziliere . doar faceti acea cerere si gata , a 2-a zi s-a stins conflictul.
eu personal am avut necazuri de genul acesta cu TELEKOM german....ce-au mai plans , si ce mai plang in continuare dupa mine....ca nu iei lunar 30.000-35.000 de lei asa din pom !
am asteptat finish-ul , si am facut cerere de reziliere(impropriu spus) , si tot m-au mai facturat 6 zile dupa scadenta , ca cica asa e politica(adica , poate ...poate ma razgandesc) .
Solicitati la RCS rezilierea in scris a contractului ,in caz contrar, va vor factura in continuare serviciile lor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rds pt un contract pe care nu il recunosc Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Am o situatie pe care o consider abuz din partea operatorului RCS RDS. Voi incerca sa prezint faptele cronologic pentru a va putea face o idee ... (vezi toată discuția)
Factura de servicii emisa fara contract clascu clascu Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea problema: Am avut un contract pentru livrare servicii de internet incheiat intre firma mea si firma Airbites, ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)