avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am întrebare În urma cu cateva zile am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am întrebare În urma cu cateva zile am fost la poliție ...

Buna ziua, am întrebare
În urma cu cateva zile am fost la poliție pentru a da o declarație despre un vecin care este acuzat de contrabanda cu țigări
De la inceput mi sa spus ca au înregistrări telefonice si ca trebuie sa recunosc tot !
Am recunoscut faptul că am luat 2 pachete de țigări la care domnul politist a spus ca are 7 înregistrări telefonice si ca trebuie sa recunosc tot ,
Am raspuns ca nu este posibil asa ceva întrucît eu am vorbit foarte rar cu acel vecin iar cînd a citit una din înregistrări, l-am informat că nu este conversatia mea,a căutat după nr de telefon si a spus că este de fapt o singura iregistrare si ca nu este importanta si ma intrebat dacă vreau un avocat din oficiu
La întrebarea mea ,pentru ce am nevoie, a răspuns ca așa îl obligă legea i-ar eu am răspuns ca nu am nevoie de un avocat din oficiu.
Întrebarea mea este: sint martor sau acuzat in aceasta ancheta?
Menționez ca nu am nici un fel de antecedente ci doar o amendă de circulație in 12 ani
Va mulțumesc si astept un răspuns pt ca sînt stresat de această situație si nu mai pot dormi noaptea pt ca nu am avut probleme cu legea si din cîte am citit pe internet se da 5 ani de inchisoare indiferent de cantitatea de tigari detinuta.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
Nic54, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nic54 , utilizator 10:02, 5 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Păi tocmai asta e problema ca nu mi sa spus acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Contrabandă țigări. bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu ... Alli563 Alli563 Bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu de 4 luni și suntem acuzați pt contrabandă de tigari si aderare la un grup infractional ... (vezi toată discuția)
Deținere droguri de risc AlinMihai20 AlinMihai20 Buna ziua! Situația mea este următoarea: in data de 6 am fost la o petrecere in bucuresti (sunt student acolo). La un moment dat, in timp ce eram afara la ... (vezi toată discuția)