Buna ziua, legat de aplicarea legii 268/2020, care modifica legea 273 a adoptiei, prevederile se aplica cazurilor finalizate dupa publicare? Noi am finalizat in cursul dezbaterilor si ar fi util sa stim daca am putea beneficia de suportul pt consultanta psihologica.
Multumesc
Stiti cumva daca se poare recupera partial comisionul FNGCIMM, platit pentru Prima Casa, daca imobilul care face obiectul garantiei a fost instrainat? Am platit in noiembrie 2020 comision pe 12 luni si in decembrie 2020 am vandut.
Multumesc.
Buna ziua. Din ce inteleg, da, termenii se trec intr-un act aditional. Ma interesa daca durata, respectiv suma mentionata, sunt ok. Pentru ca in lege vazusem o interdictie de 3 ani pt cursurile ce depadesc 60 zile, cu scoatere din productie 25%. Multumesc!
Buna ziua! Angajatorul meu ofera un training cu o durata de 42 de saptamani, esalonate de-a lungul a 3 ani (2 sapt de training la cca. 2 luni). Trainingul nu este axat pe ceva ce ar ajuta la job, este mai mult soft skills. Pt asta trebuie sa semnez un contract cu interdictie de plecare 5 ani sau plata a 50.000 euro. Este ok? In legislatie citisem ceva de 3 ani. Multumesc!