avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Angajatorul meu ofera un training cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Angajatorul meu ofera un training cu o durata de 42 ...

Buna ziua! Angajatorul meu ofera un training cu o durata de 42 de saptamani, esalonate de-a lungul a 3 ani (2 sapt de training la cca. 2 luni). Trainingul nu este axat pe ceva ce ar ajuta la job, este mai mult soft skills. Pt asta trebuie sa semnez un contract cu interdictie de plecare 5 ani sau plata a 50.000 euro. Este ok? In legislatie citisem ceva de 3 ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 7 Octombrie 2020
Durata obligatiei salariatului de a presta munca in favoarea angajatorului care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesionala, precum si orice alte aspecte in legatura cu obligatiile salariatului, ulterioare formarii profesionale, se stabilesc prin act aditional la contractul individual de munca.
- art.198 alin.2 C.mun. -
Buna ziua. Din ce inteleg, da, termenii se trec intr-un act aditional. Ma interesa daca durata, respectiv suma mentionata, sunt ok. Pentru ca in lege vazusem o interdictie de 3 ani pt cursurile ce depadesc 60 zile, cu scoatere din productie 25%. Multumesc!
Acea mentiune a fost modificata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala-act ad cim Andrei Gica Andrei Gica Codyul muncii: \" Art. 198 (1) Salariatii care au beneficiat de un curs sau un stagiu de formare profesionala, in conditiile art. 197 alin. (1), nu pot avea ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim- training platit de catre angajat ioannanice ioannanice Buna ziua. Am semnat un act aditional la contractul de munca prin care se mentioneaza ca dispun de training de vanzari, training de produs, training la locul ... (vezi toată discuția)
Act adițional la cim Dan1995 Dan1995 Buna ziua! In urma cu aproximativ două luni am fost anunțat de angajator că urmează să fiu inclus într-un program de training. Dupa aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)