avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Stiti cumva daca se poare recupera partial ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Stiti cumva daca se poare recupera partial comisionul ...

Buna ziua,

Stiti cumva daca se poare recupera partial comisionul FNGCIMM, platit pentru Prima Casa, daca imobilul care face obiectul garantiei a fost instrainat? Am platit in noiembrie 2020 comision pe 12 luni si in decembrie 2020 am vandut.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Prima casa perioada de 5 ani fulminator fulminator Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa 1 in dec. 2009. Dupa cum stiti, exista o perioada de 5 ani in care nu ai voie sa instrainezi ... (vezi toată discuția)
Comisionul de garantare catre fngcimm pentru prima casa 2010 lrscj lrscj Detin un credit Prima Casa, accesat in decembrie 2010. Doresc sa stiu modul de aplicare al \"Comisionul anual de garantare\" catre FNGCIMM in sensul ... (vezi toată discuția)
Contract garantare fngcimm mihainmo mihainmo Buna ziua, in cazul in care am trecut cu dosarul de Prima Casa de Fond, am semnat contractul de garantare, dar contractul de credit cu banca este doar ... (vezi toată discuția)