avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Contract garantare FNGCIMM
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Contract garantare FNGCIMM

Buna ziua,

in cazul in care am trecut cu dosarul de Prima Casa de Fond, am semnat contractul de garantare, dar contractul de credit cu banca este doar aprobat nu si semnat se mai poate renunta la credit?

Multumesc.

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 10:32, 14 Aprilie 2013
Bineinteles. Va trebui sa platiti, probabil, comisionul de analiza.
da, veti pierde contravaloarea comisionului FNGCIMM pe care l-ati achitat pana a plecat dosarul la fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Status credit prima casa bozzzan bozzzan Buna ziua. Intrebare pentru cei care au trecut printr-un proces de obtinere a creditului prima casa. Statusul actual al dosarului despre care vorbesc este ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)