avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate Razvantog

Activitate Razvantog

Buna ziua!
Ma numesc T.C. Si ma confrunt cu o problema destul de incalcita , am intentat un proces obiectul Fond Funciar in 2019 in lipsa de suficiente măsurători nu a fost data o hotărâre favorabilă a trebuit să face Apel in data de 13.01 2021 aducând o mulțime de probe care atestă că am dreptate in ceea ce cer.
În urma cu cativa ani am aflat ca terenul meu intravilan de 20 ari cumpărat în 1974 a fost trecut în anii 2000 pe un titlu de proprietate din greșeală sau voit.
Mentionez ca am contract de vanzare cumpărare din 1974
Autentificat de Notariatul de stat si Extras de Carte Funciară din același an.
Am solicitat eliberarea unui C.F. nou electronic dar atunci am descoperit problema, terenul il folosesc eu este îngrădit plătesc impozit pt el .
Vreau sa sterg din Titlul de Proprietate aceasta parcelă pt a reuși să obțin C.F. electronic am pornit demersurile, toți urmasii au fost de acord ca intr-adevar este parcela mea si nu trebuia trecută în Titlu doar unul singur a făcut contestație fara dovezi palpabile , Judecătoria a trimis Expertul Judiciar pt măsurători care s-au efectuat în de 2 ori in prezenta celui care a contestat dreptul meu la proprietate dar la termenul de judecată expertiza a fost anulată ceranduse altă expertiza pe motivul că " Lucrările de la fața locului nu au beneficiat de o încunostintare prealabilă a partilor" lucru eronat demonstrat prin trimiterea adreselor de înștiințare tuturor celor trecuți pe verso la Titlu de Proprietate și expertiza tipografică fiind semnată ca sa efectuat în prezența celui care a făcut contestație.
Expertul Judiciar a cerut explicații Judecătorului dar nu a primit raspuns doar o dată noua de judecată în Ianuarie 2023.
Nu stiu ce sa mai fac ...
Am toate dovezile si simt ca lucrurile se tergiverseaza fara rost.
Ar trebui să cer o întrevedere cu , Completul de judecată ?
Unde ar trebui să mă adresez a se verifica deciziile judecatoresti ?
O plângere o cerere de verificare
Sau ce ar trebui să fac in continuare....
Bună ziua!
Am o problemă cu 2 parcele de teren care sunt despărțite de o servitute pt trecere la picior care si ea este pe numele meu, in favoarea vecinilor. Pe culoarul acestei servitute care face accesul de la parcela 1 la parcelă 2 vecinii au construit un gard de tablă fara autorizatie si fara acordul meu ,care sunt proprietar ,tulburare de posesie.
Eu pot desființa gardul fara nici o problemă dupa ce am anunțat poliția si primaria ? ......sau ce ar trebui să fac ?

Am decizie definitiva si irevocabila ca am castigat terenul si am imprejmuit dar pt gard cei de la primarie nu vor sa emita autorizatie pe baza deciziei definitive ,a procesului verbal de executare silita si a expertizei topografice ceruta de instanță .
Ce credeti ca trebuie sa fac mai departe?
Cum pot sa forțez primăria sa emită autorizația?
Ce ar mai trebui să fac?
Stie cineva vreo lege cu care sa ma prezint la primărie in baza căreia să îmi emită autorizatie de construcție?
Da , am incercat sa fac tot ca la carte dar tegiverseaza cei de la OCPI si fac e nenumărate plângeri vecinul .
Bună ziua!
Am imprejmuit un teren cu plasa de sârmă și stâlpi băgați doar in pământ iar vecinul imi face plângere la primărie ca nu am dreptul sa imprejmuiesc pt ca nu am primit extras de carte funciară fiind in lucru încă. Dar eu am imprejmuit in baza unui proces castigat in instanță si proprietatea am obtinut-o in baza executării silite deci cred ca nu am facut vreo greșeală pt ca eu am intrat in posesia terenului in momentul semnării procesului verbal de executare silită unde scrie si ora si data la care intru in posesia terenului fiind proprietar dar dosarul este la Cadastru și nu emit încă CF .
Ce pot zice si face ca sa nu fiu obligat să desfintez gardul si sa fiu amendat de către primărie?
Ei zic ca nu vor sa emită autorizatie de construcție fara CF.
Nu stiu ce sa fac....