avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o problemă cu 2 parcele de teren care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o problemă cu 2 parcele de teren care sunt despărțite ...

Bună ziua!
Am o problemă cu 2 parcele de teren care sunt despărțite de o servitute pt trecere la picior care si ea este pe numele meu, in favoarea vecinilor. Pe culoarul acestei servitute care face accesul de la parcela 1 la parcelă 2 vecinii au construit un gard de tablă fara autorizatie si fara acordul meu ,care sunt proprietar ,tulburare de posesie.
Eu pot desființa gardul fara nici o problemă dupa ce am anunțat poliția si primaria ? ......sau ce ar trebui să fac ?

Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:22, 5 Martie 2021
Actiune in instanta. Chiar daca gardul este construit in mod ilegal, fiind construit de vecini le apartine si nu va este permis sa il distrugeti. Fie il demoleaza singuri, fie ii obligati in instanta sa faca asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie ericut ericut Buna ziua, am sa va povestesc pe scurt si as dori si eu un raspuns. In urma cu mai putin de 1 an au mostenit ai mei un teren . Dupa ce i-am facut ... (vezi toată discuția)
Problema servitute de trecere magyari magyari Acum aproximativ 2 ani ne-am construit o casa, intr-o zona rezidentiala. Atunci ni s-a promis ca drumul din fata casei va fi proprietatea comuna a celor 4 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprejmuire fara puz nebv nebv Buna ziua, detin o suparafata de teren (fara PUZ) care a fost partial imprejmuita in urma cu mai multi ani. Zona ramasa neimprejmuita este folosita drept ... (vezi toată discuția)