avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie imprejmuire fara PUZ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie imprejmuire fara PUZ

Buna ziua, detin o suparafata de teren (fara PUZ) care a fost partial imprejmuita
in urma cu mai multi ani. Zona ramasa neimprejmuita este folosita drept acces fara drept de servitute de cativa vecini (ca 700mp). Exista o propunere PUZ care prevede accesul acestor vecini pe o alta parcela, pierderea fiind ca suprafata la mai putin de jumatate respecti ca. 300mp
Vecinii ar trebui sa il despagubeasca pe cel ce pune la dispozitie cei 300mp, insa nu vor sa o faca continuand sa circule pe parcela mea. Discutii civilizate nu pot fi purtate cu cei in cauza.
Am dorit sa blochez accesul acestora printr-o imprejmuire, silindu-i practic sa plateasca cei 300mp la vecinul care ar ceda , insa primaria nu imi elibereaza autorizatie pentru gard pentru ca nu avem PUZ. LA PUZ nu ajungem fara drum de acces conform normelor de urbanism pentru cei in cauza. Lor li se pare normal sa-mi calce proprietatea in picioare. Politia nu intervine pt. tulburare de posesie pt. CA NU EXISTA gard. Ne invartim in cerc. Unde poate fi rupta pisisca-n doua ?
Exista vreo solutie civilizata la aceasta problema? Pot obtine in instanta o autorizatie de imprejmuire fara PUZ contrar celor spuse de Primarie?

Multumesc mult
Cu stima

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere cadastrale pentru doua locuri de parcare ce se afla pe o parcela din jurul blocului. Precizez ... (vezi toată discuția)
Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)