avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate Caty005

Activitate Caty005

Răspuns la discuția Chiriasi ilegali
Multumesc frumos.
Doresc sa stiu daca este legal faptul ca mi-au schimbat yala apartamentului fara acordul meu. De procese sincer nu am bani. Este legal sa intru in casa si sa le scot lucrurile afara, iar daca incearca sa intre in casa in lipsa mea sa invoc violarea de domicilui?
Inca o intrebare: este adevarat ca taxele pentru actiunea de evaculare ajung pe la 40 milioane pentru un apartament de 40 mii euro (cifrele sunt exemplificative)? Eu n-am atatia bani? Alta modalitate legala de a-i scoate afara nu exista?
Mentionez ca contractul nu este inregistrat la Administratia Financiara (si deci as putea plati - in caz de judecata - si o amenda #-o)
Am decis sa ma adresez unui avocat: multumesc frumos.
Răspuns la discuția Vanzare apartament
Multumesc pentru precizari. Procentul se aplica pentru intreaga suma de vanzare a apartamentului sau se aplica la diferenta intre pretul nou de vanzare si pretul la care l-am cumparat eu (apartamentul este cumparat de 1 an de zile).
Buna ziua,
Am cumparat anul trecut un apartament (3 sferturi din bani au fost luati prin credit imobiliar de la banca si am ipoteca pe toa apartamentul). Acum vreau sa-l vand si sa cumpar altul de 3 camere. Va rog spune-ti-mi o cale usoara de rezolvare si cat sunt taxele si impozitele la vanzare.
Mltumesc anticipat