avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Activitate bMarian10

Activitate bMarian10

Va multumesc frumos pentru raspuns. Un an nou cat mai bun si sanatate!
Buna ziua, revin si eu cu o intrebare deoarece am o nelamurire si v-as multumi daca ati putea raspunde. In data de 15.09.2020 in urma sedintei de la sectia penala camera preliminara/fond s-a stabilit:
Ora estimata: 08:30
Complet: CF3
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art --- confirmă soluţia de renunţare la urmărire penală dispusă în raport de intimatul ---. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 15.09.2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 15.09.2020

Pe data de 24.12.2020, eu fiind plecat din localitate pana azi, am primit o instiintare pentru inmanarea actelor de procedura in care mi se spunea ca in cazul in care nu ma prezint la Tribunalul Bucuresti actele de procedura se vor considera comunicate.
Pe portal dosarul apare asa in momentul de fata:
Data ultimei modificari: 21.12.2020
Sectie: Secţia I Penală - Camera Preliminara / Fond
Materie: Penal
Obiect: confirmare renunţare urmărire penală
Stadiu procesual: Fond

Domnul avocat cu care am vorbit dupa sedinta din 15.09.2020 mi-a spus ca nu o sa mai fiu chemat la tribunal si ca o sa mai primesc doar actele dosarului. Este posibil ca actele de procedura care sunt mentionate in instiintare sa fie dosarul sau o noua chemare la tribunal?
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns. O seara frumoasa!
Buna ziua.
De curand am fost la tribunal, Sectie: Secţia I Penală - Camera Preliminara / Fond, pentru confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) si s-a solutionat prin admiterea cerererii de renuntare la urmarire penala, pe portalul just fiind afisat: Document: Încheiere finală (dezinvestire) 13.09.2020. As dori sa stiu daca mai exista acte de procedura de comunicat catre mine si in cat timp ar trebui sa ajunga, Mentionez ca odata cu citatia de la tribunal in care mi s-a comunicat cand trebuie sa ma prezint, am primit si de la DIICOT 3 foi in care mi s-au comunicat cheltuielile judiciare si confirmarea renuntarii la urmarire.
Va multumesc.