avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. De curand am fost la tribunal, Sectie: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. De curand am fost la tribunal, Sectie: Secţia I Penală ...

Buna ziua.
De curand am fost la tribunal, Sectie: Secţia I Penală - Camera Preliminara / Fond, pentru confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) si s-a solutionat prin admiterea cerererii de renuntare la urmarire penala, pe portalul just fiind afisat: Document: Încheiere finală (dezinvestire) 13.09.2020. As dori sa stiu daca mai exista acte de procedura de comunicat catre mine si in cat timp ar trebui sa ajunga, Mentionez ca odata cu citatia de la tribunal in care mi s-a comunicat cand trebuie sa ma prezint, am primit si de la DIICOT 3 foi in care mi s-au comunicat cheltuielile judiciare si confirmarea renuntarii la urmarire.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bMarian10 , utilizator 18:05, 15 Octombrie 2020
O sa primiti incheierea prin care s-a confirmat solutia de renuntare dispusa de proc. diicot.
Urmeaza, daca e de o luna.
Va multumesc pentru raspuns. O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin si eu cu o intrebare deoarece am o nelamurire ... bMarian10 bMarian10 Buna ziua, revin si eu cu o intrebare deoarece am o nelamurire si v-as multumi daca ati putea raspunde. In data de 15.09.2020 in urma sedintei de la sectia ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)