avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Activitate ilieadelinaalexandra

Activitate ilieadelinaalexandra

Parintii mei vor sa se duca la politie pentru ca am intretinut relatii sexuale amandoi avand 17 ani doar ca eu nu am fost 100% deacord ,in acest caz politia ce ar trebui sa faca ( mentionez faptul ca sa despartit de mine dupa )
cum se pedepseste relatiile sexuale dintre 2 minori daca parinti nu stiu?
Nu as vrea sa implic autoritățile
Ce ar trebui să fac daca in fiecare zi am certuri cu părinți și mi se reproșează că au cheltuit bani cu mine , cand se strica ceva eu sunt de vina si tot timpul ma jignesc si intotdeauna au decis pentru mine si eu nu aveam drept la opinie. Vroiam sa ma mut la prietenul meu dar nu sa ii fac probleme din cauza părinților mei( mentionez ca nu am 18 ani?As putea sa ma mut la bunici fara ca părinți sa ma aduca cu forta sau sa faca altceva
Da daca intretin relatii sexuale cu el părinți ii pot face probleme?
Eu in vara termin liceul si cu facultatea o sa fac postliceale si in paralel sa ma angajez sa fiu pe bani mei doar ca as vrea sa stiu dupa 18 ani daca plec părinți ma pot aduce inapoi cu forta sau sa le faca probleme iubitului sau părinților lui?
Mai am 4 luni pana la 18 ani
buna, am aproape 18 si sunt intr-o relatie de 1 an cu un baiat de aceeasi varsta . as vrea sa plec de acasa pentru ca nu ma mai inteleg deloc cu parinti mei de vreo 2 ani . in primul rand daca se strica ceva sau dispar bani eu sunt vinovata, fac o diferenta forte mare intre mine si fratele meu, , nu e zi in care sa nu ma faca proasta sau tampita , de cand am iubit tot timpul aud "ai iubit ar trebui sa iti plateasca tot"(nu mi se pare normal sa imi plateasca tot). cand vreau sa merg undeva cu el cica trebuiesc ceruta, cand vine la mine are niste discutii cu el in care il mai jigneste, tot timpul aud frazele' de ce nu pleci o data sa scap de tine" si ' cati bani am cheltuit cu tine imi faceam vila". cel mai mult nu ii convine ca iunitul meu vrea sa ma ceara.. este cela ilegal sau as putea avea eu sau el sau chiar parinti lui probleme daca ma mut la ei. ce as putea sa fac .? am nevoie de un sfat.