avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce ar trebui să fac daca in fiecare zi am certuri cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce ar trebui să fac daca in fiecare zi am certuri cu părinți ...

Ce ar trebui să fac daca in fiecare zi am certuri cu părinți și mi se reproșează că au cheltuit bani cu mine , cand se strica ceva eu sunt de vina si tot timpul ma jignesc si intotdeauna au decis pentru mine si eu nu aveam drept la opinie. Vroiam sa ma mut la prietenul meu dar nu sa ii fac probleme din cauza părinților mei( mentionez ca nu am 18 ani?As putea sa ma mut la bunici fara ca părinți sa ma aduca cu forta sau sa faca altceva
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:02, 22 Noiembrie 2020
Sesizați Direcția pentru Protecția Copilului din localitate sau sunați la Telefonul Copilului.
[ link extern ] /
Nu as vrea sa implic autoritățile
Dacă părinții vă iau cu forța vor fi implicate autoritățile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut intelegere si raspunsuri deliaalexandra28 deliaalexandra28 Buna ziua! Am sa incep printr-o intrebare pe care am vazut ca multe adolescente de varsta mea ( mentionez ca am 17 ani ) au pus-o: Eu vreau sa ma mut la ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Părinți violenți fizic și verbal. la cine să apelăm? Alexandra Bordea Alexandra Bordea Buna ziua! Va rog ajutatima! Suntem 5 copii la părinți! Tatăl meu ia dat afară pe fratele si sora mea mai mare! Acum vrea sa ma dea si pe mine! E plecat in ... (vezi toată discuția)