avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut intelegere si raspunsuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut intelegere si raspunsuri

Buna ziua! Am sa incep printr-o intrebare pe care am vazut ca multe adolescente de varsta mea ( mentionez ca am 17 ani ) au pus-o: Eu vreau sa ma mut la prietenul meu ( in varsta de 25 de ani) . El poate avea vreo problema (d.p.d.v. legal) ? Mentionez faptul ca parintii mei sunt divortati de cand aveam eu 2 ani. Mama mea e plecata si recasatorita in Italia, tatal meu e in Franta la munca. Eu am ramas cu bunicii de pe mama de la varsta de 4 ani( am dus o viata groaznica cu ei : batai , certuri, jicniri). Mi-am gasit in sfarsit alinarea intr-un baiat pe care il cunosc de 2 ani. El nu mai vrea sa ma vada afectatata de ceea ce mi se intampla acasa. Are loc de munca , are casa lui, are mijloacele necesare sa ma intretina. Dar as dori sa stiu daca ar putea avea de suferit daca ma mut cu el si daca este vreo posibilitate sa ma aduca cu forta inapoi acasa. Va rog nu ma judecati pentru varsta frageda pentru ca am trecut prin prea multe. Vreau doar sa stiu ce se poate intampla.
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 20:18, 10 Iunie 2014
Daca ai vazut intrebarile, n-ai vazut si raspunsurile ?
Baiatul nu va avea nicio problema si nici tu.
Bineinteles ca bunicii pot depune plangere sau parintii la politie, poate ca vor apela si la protectia copilului, insa in final n-are nimeni ce sa va faca, urmari, cel putin pe parte penala, nu sunt.
Viata va va dovedi daca ati facut sau nu cea mai buna alegere la momentul asta.
Mult noroc !
In cat timp faceti 18 ani? Ati spus ca sunteti impreuna de 2 ani... sunt sigur ca se mai poate astepta un an.
Pana la mutat, eu va recomand sa va ocupati de problemele esentiale ale vietii, aici referindu-ma la scoala, ma gandesc ca urmeaza si examenul de bacalaureat in curand. Nu cred ca mai e vorba la varsta asta de batai, certuri la varsta dvs.

Nu va recomand sa va mutati, asa ca v-a lovit dragostea la 17 ani...

Numai bine!
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
CryTeK, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca de la 17 ani de acasă? IoanaMaria666 IoanaMaria666 Bună ziua. Am 17 ani, nu am o relație foarte bună cu părinții mei, de fapt am o relație foarte proastă cu ei, chiar groaznică, ei neavând grija de ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)