Bună ziua. Am 17 ani, nu am o relație foarte bună cu părinții mei, de fapt am o relație foarte proastă cu ei, chiar groaznică, ei neavând grija de mine și neglijându-mă de la o vârstă fragedă. Am o relație cu un băiat de ceva timp, iar eu îl cunosc pe acesta de câțiva ani buni. El este în cunoștință de cauză cu ceea ce se întâmplă în casa mea. Iar eu am tras concluzia că cel mai bine ar fii să părăsesc casa părintească și să mă mut cu acesta când va venii în țară. Ideea este că nu știu cât de legal ar fii să plec, chiar dacă eu sunt de acord cu asta și sunt destul de mare să fac o alegere. Nu vreau să-i creez nici lui probeleme și nici să mai locuiesc cu părinții mei, ei mi-au spus să plec odată și să-i las în pace, dar mi-e frică să nu își schimbe alegerea și să dorească să mă ia înapoi acasă, pot face ceva în legătură cu asta? Pot pleca de acasă fără ca ei să-mi dea acordul?
Drepturile la 16 ani
Queen10
Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)