avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am 17 ani, împliniți în februarie! Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am 17 ani, împliniți în februarie! Sunt împreună ...

Bună ziua!
Am 17 ani,împliniți în februarie!
Sunt împreună cu un băiat care are vârstă de 20 de ani;suntem împreună de 2 ani și 3 luni,stam împreună în apartamentul părinților,ca să nu trebuiască sa fac naveta pentru liceu.
În iulie termin studiile și as vrea sa știu dacă m-aș putea muta la el,(dumnealui sta într un alt județ,600 km de județul meu) nu ma înțeleg cu părinții mei,și știu ca poate suna imatur tot ce spun,pentru ca am doar 17 ani și este o vârstă frageda sa plec de acasă,dar îmi doresc asta 100%.
Părinții mei nu sunt de acord,deoarece mama vrea sa rămân la casa mea,pentru ca îmi scoate ochii ca a muncit pentru casa aceea ca să o moștenesc eu.
Toată copilăria am stat cu tata,care a fost un mare bețiv,iar mama lucra în Italia,luni de zile.
Trecând la subiect...imi doresc sa mă mut la iubitul meu,dar as dorii sa știu dacă părinții mei sau poliția ne ar putea face ceva mie,sau lui.
Atât timp cât plec de buna voie și nesilita de nimeni,cred ca e ok!
Va rog, nu am nevoie de sfaturi psihologice,știu ca va fii greu și etc,vreau doar sa știu dacă este legal totul.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)