avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părinți violenți fizic și verbal. La cine să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părinți violenți fizic și verbal. La cine să apelăm?

Buna ziua! Va rog ajutatima! Suntem 5 copii la părinți! Tatăl meu ia dat afară pe fratele si sora mea mai mare! Acum vrea sa ma dea si pe mine! E plecat in strainatate ma suna si ma amenința că vine de revelion ca ma bate si ca ma da afara ca legea nu-i poate face nimic! Mama bea si ii bate pe ceilalți doi frați ai mei mai mici Si tipa sa ma iau si sa plec sa nu ma mai vada!
Tata cand era acasa vroia să-l spînzure pe fratele meu mai mic! Nu stiu ce sa fac! Sa sun la politie! Dar din casa tot ma da afara si pe ceilalți mici o zis ca nul intereseaza sa ii ia statul! Ce să fac dacă ma bate iar si ma da afara?
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:28, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati la DIRECŢIA PENTRU PROTECŢIA COPILULUI din localitatea dvs
si la Telefonul Copilului 116 111
Cati ani aveti?
18 ani si 3 luni
Sunati la telefonul copilului. Totusi, parintii nu sunt obligati sa va asigure masa si casa decat pana la 18 ani sau, daca mai sunteti in continuarea studiilor, pana la maxim 26 de ani.
In privinta fratilor, faceti plangere la politie sau la Protectia copilului, la telefonul copilului, 116 111.
Dar daca casa nu este in acte a lui este doar renovată de el..este a bunicii mele si ea inca sta cu noi in casa el poate sa ma dea afara?

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică și psihică Anonima123 Anonima123 Bună ziua ,am și eu nevoie de ajutorul vostru Iubitul meu ,în vârstă de 17 ani este bătut de tatăl lui ( menționez că tatăl lui consuma alcool ) ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sunt un baiat de 13 ani care are probleme ... ionutcristian11234 ionutcristian11234 Va rog sa ma ajutati sunt un baiat de 13 ani care are probleme cu tatal lui,.Tatal meu ma bate si ma face idiot si prost....etc.El nu face nimik in familia ... (vezi toată discuția)
Ajutor - amenințări de la sora tatălui meu Paraschiv Ramona Paraschiv Ramona buna ziua sunt o fata de 17 ani ..tatal meu a cazut inkis in luna martie iar mama mea este decedata ...eu am 5 frati 2 gemene de 4 ani o sora de 11 ani un ... (vezi toată discuția)