avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog sa ma ajutati sunt un baiat de 13 ani care are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog sa ma ajutati sunt un baiat de 13 ani care are probleme ...

Va rog sa ma ajutati sunt un baiat de 13 ani care are probleme cu tatal lui,.Tatal meu ma bate si ma face idiot si prost....etc.El nu face nimik in familia asta decat se duce la serviciu vine acasa se pune in pat in timp ce eu sunt oblicat sa fac traba lui de barbat in casa : {pun becuri,tai lemne,micul de jun...etc}.Pe langa asta mai am 2 frati mai mici si ei patesc la fel.Toata familiase vaita de comportamentul lui.Toata ziua ne pune sa scriem si sa invatam iar el are niste carti vechi de la scoala lui din 1983 ...1985 ... si alti ani .In timp ce copii stau pe strada si ies cu prieteni eu stau si tai lemne dau cu aspiratorul pul balamale.I-am propus mamei sa Divorteze de el dar ea zice ca ii este frica plus ca daca nu ar fi el nu am mai ascultao.Si multe alte altele.CUM AS PUTEA SA IL OPRESC SAU CEL PUTIN SA MA APAR PE MINE DE EL . {este ora 9:05 teoretic trebuia sa scriu dar el sa culcat si am decis sa anunt pe cineva fiindca nu mai vreau sa sufar
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2021
ionutcristian11234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 05:46, 13 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sună la 116 111, e numărul Asociației Telefonul Copilului.

Sau ai aici:
[ link extern ] /
numerele pe județe, intră pe link și caută telefonul din județul unde ești.

Te vor asculta, te vor sfătui și vor anunța serviciile sociale. Trebuie să știi că va urma o anchetă socială, deci trebuie să-ți asumi în fața părinților că ai sunat.

Între timp, gândește-te de ce zice mama
plus ca daca nu ar fi el nu am mai asculta-o.

și lucrează și tu la comportamentul tău, vorbește și cu frații mai mici să fie mai ascultători... E posibil ca tata să fie dur și pentru că voi nu prea ascultați de ea.

Altfel, faptul că știi să faci treburi de bărbat de pe-acum nu e rău. Cum nu e rău nici că vă pune să învățați. Poate dacă rezultatele de la școală ar fi mai bune decât sunt acum, o parte din probleme s-ar rezolva.
Ce trebuie să înceteze e asta:
Tatal meu ma bate si ma face idiot si prost


Când suni să povestești exact ce se întâmplă. Să nu exagerezi, ceea ce spui trebuie să fie 100% adevărat. Îți doresc succes și sper să se rezolve cu bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când vine cineva sa îl ea Ioana barbat Ioana barbat As vrea sa știu dacă pot face o plângere la școală împotriva Doamne învățătoare a băiatului meu care este in grupa 0...in ziua in care băiatul meu ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)