avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când vine cineva sa îl ea

As vrea sa știu dacă pot face o plângere la școală împotriva Doamne învățătoare a băiatului meu care este in grupa 0...in ziua in care băiatul meu venea acasă cu mama unui coleg din cauză că eu era la muncă și eu nu îl pot scoate in anumite zile,și asta iam comunicat doamne învățătoare și am stanit cu cine pleca băiatul in ziua in care iese la ora 11,am decis cu dânsa că ori îl ea mama colegului ori merge singur pentru ca e un băiat conștiincios și învățat să se descurce din cauza,că noi avem un program Dee lucru care nu ne permite sa venim după el,menționezi că nu stam foarte departe de școală și toate străzile sunt semaforizate pe unde trece și plus că mai merge și cu alți copii..
In ziua in care trebuia să meargă acasă cu mama colegului,data fiind circumstanță că colegul lui nu a venit la.scoala că era bolnav iei fiind și din alta localitate,doaman invatatoarea ia spus băiatului că cu cine merge acasă el a spus că ar fi trebuit cu mama colegului dar daca nu a venit singur,doamna a zis că băiatul nu știa cu cine merge acasă ceea ce nu era adevărat,in loc sa mă sune doamna învățătoare sa îmi.zica despre situație la pus pe băiat sa aștepte o oră singur in parcul scoli până la ieșirea unei foste colege că sa vina cu părintele iei acasă,cu care vine in zilele de miercuri,joi și vineri la.scoala...cand am fost să vb cu dansa sa o întreb de ce nu mă sunat sa îmi zică că mama colegului nu a venit după băiat pt că nu a venit nici băiatul la școală mi-a răspuns că defapt eu trebuia să o sun sa ii zic cine îl ia pe baiat cu toate că eu i-am zis de nenumărate ori,că eu nu îl pot lua pt că nu lucru în oraș și nu am cum sa ajung să îl scot...mai mult a început sa tipe la mine si sa mă acuze că eu nu am fost niciodata sa îmi scot băiatul de la școala cu toate că ne întâlnim lumea,marțea și de cele mai multe ori și vinerea,de cate ori am sunato nu îmi răspunde.fea la telefon și nici nu mă sună înapoi la vederea apelului,eu când am vb cu dansa era în curtea școlii și am și înregistrări audio pentru a avea o dovadă că dânsa nu știe să poarte un dialog fara sa tipe cu noi părinți care îi cerem explicații,țin să menționez că nu sunt singura care mă plâng despre comportamentul dânsei vizavi de copii,și că dânsa a ținut ședința cu păți ți de fata cu copii in care țipă la una dintre mămici și gesticula fff tare...copilul meu. A venit acasă în ziua respectivă și mi-a spus că azi a avut cea mai proasta zi din viața lui,eu l-am.imtrebat că de ce?pentru că am asistat la cearta dintre doamna învățătoare și mama unui coleg...dansa se plânge mereu că nu îi poate controla că iei sunt fff agitați..ar fi ok daca as face o plângere la directorul???
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 08:55, 5 Iunie 2018
Buna ziua,

Daca va nemultumeste comportamentul invatatoarei, puteti sa faceti plangere la directorul scolii.

Cu toate acestea, felul in care a procedat invatatoarea atunci cand baiatul dvs. nu a avut cu cine sa plece acasa nu mi se pare deplasat. Consider ca a procedat corect ca l-a rugat pe baiat sa astepte sa plece acasa cu un alt parinte. Daca se intampla ceva rau cu baiatul dvs. chiar in ziua in care ar fi trebuit sa plece acasa cu parintele baiatului care nu a venit la scoala? Cine ar fi fost responsabil ca baiatul a plecat singur acasa? Invatatoarea ar fi fost responsabila.

Este adevarat ca putea sa va sune ca sa va spuna ca nu a venit colegul cu care ar fi trebuit sa plece acasa, insa nu e obligatia ei sa va aranjeze dvs. plecarile baiatului. Ea are obligatia sa se asigure ca toti copii pleaca in siguranta spre casa. In mod normal, ar fi bine sa tineti legatura dvs. direct cu mama celuilalt baiat sa va asigurati ca vine la scoala (sau ar fi trebuit ea sa va sune). Totusi, nu puteti reprosa altor oameni care va ajuta de obicei, ca nu va ajuta cum trebuie sau cum considerati dvs. ca ar trebui.

Faptul ca invatatoarea tipa la copii sau la parinti este un comportament nepotrivit si puteti sa sesizati acest lucru directorului. Eu insa v-as recomanda ca, inainte de plangere, sa purtati o discutie deschisa cu invatatoarea in care sa o rugati frumos sa nu mai tipe la parinti de fata cu copii, pentru ca ii traumatizeaza. Trebuie sa luati in calcul ca dupa ce ii veti face plangere la director, aceasta isi va indrepta "atentia" catre copilul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Buna . am si eu o problema pe care nu o pot rezolva .am un baietel ... ivuanamaria@yahoo.com ivuanamaria@yahoo.com Buna . Am si eu o problema pe care nu o pot rezolva .Am un baietel in clasa a -I-a si o golega de a lui tot in aceasi clasa cu el are probleme de comportament ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)