avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune fizică și psihică
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune fizică și psihică

Bună ziua ,am și eu nevoie de ajutorul vostru
Iubitul meu ,în vârstă de 17 ani este bătut de tatăl lui ( menționez că tatăl lui consuma alcool ) este violent cu mama iubitului meu ,acum o jumătate de oră ma sunat și mi-a spus cum la bătut ,ia învinețit ochiul ,ia dat numai cu pumni in fața și în spate ,si in familia mea e tensiune mare , sunt obligata de ai mei să lucrez când voi împlini 15 ani ,ei nu vor să mă mai întrețină , și tatăl meu ,mă înjură in fiecare zi ,,daca mă vede că merg îmi zice : " ce mers de curva de pe centura ai ,sau când mă vede că zambesc :" ce râs de curva ai uneori îmi zice și panarama ( îmi cer scuze pentru cuvintele vulgare ,nici nu știu dacă e permis pe grup) dar cel mai rău e la el în familie ,,el când era mai mic a fost bătut cu scândură peste spate ,ia spart capul o data , e foarte violent când bea tatăl lui,,me puțin frica sa nu ii ia exemplul când va fi tată,, am nevoie de ajutor ,,ce aș putea face ? Eu i-am zis să sune la poliție și să se ascundă la o vecină până vine politia
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:08, 2 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prietenul tau poate suna la 112 cand se intampla sa fie iar scandal in casa.
Baiatul poate merge la politie pt a depune plangere penala contra tatalui, poate merge impreuna cu mama la iml pt a-si scoate certificat medico legal.
Mama baiatului poate cere in instanta emiterea unui prdin de restrictie si protectie.
In situatia ta, parintii sunt obligati sa te intretina pana la 18 ani fie ca vor, fie ca nu vor.
Poti apela la dgaspc sa le spui situatia din familia ta , poate fac ancheta sociala la tine acasa.
Poti telefona si la telefonul copilului, poate te pot sfatui eficient.
116111
Anunta si la scoala, mergi si vb cu dirigintele, directorul, psihologul scolii..
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
La ce instituții pot apela? Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna seara. Impreuna cu iubitul am un copil in varsta de un an si urmeaza sa vina si al doilea copil. Acesta ma bate, ma jigneste, ma abuzeaza, ma amenință, ... (vezi toată discuția)