avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La ce instituții pot apela?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La ce instituții pot apela?

Buna seara. Impreuna cu iubitul am un copil in varsta de un an si urmeaza sa vina si al doilea copil. Acesta ma bate, ma jigneste, ma abuzeaza, ma amenință, ma închide in casa si imi ia si telefonul sa nu pot lua legatura cu nimeni. La ce instituții pot apela pentru ajutor? Unde sa ma duc? La politie nu stiu ce sa fac si daca am incepe un proces, nu am bani sa ma prezint. Ce sa fac? Nu am unde sa merg...
Cel mai recent răspuns: Vârlan Alexandra , utilizator 20:09, 22 Februarie 2018
Pe parte penala, puteti depune o plangere pentru violenta in familie
Totodata puteti solicita instantei un prdin de protectie a dumneavoastra si a copiilor impotriva tatalui
Tot pe latura civila puteti exercita si o actiune prin care sa solicitati instantei decaderea tatalui din drepturile parintesti si exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti de catre dumneavoastra.
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Îmi puteti spune va rog cam cat m ar costa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot ma hartuieste. ce pot sa fac? dj_ane2001 dj_ane2001 am divortat la notar in august 2013 cu conditia ca fatita o sa locuiasca cu mine, iar eu in urma partajului o sa-i cedez toate bunurile in afara de masina pe ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturi tata Puiut1982 Puiut1982 Buna dimineata. Am un copil dintr-o relație de concubinaj. Il cresc de 3 ani fara nici un ban de la tata copilului meu spuneti-mi va rog frumos ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Buna seara. o intrebare,va multumesc anticipat. exercitarea autorității ... Liliana2019 Liliana2019 Buna seara. O intrebare,va multumesc anticipat. Exercitarea autorității parintesti de către un singur părinte inseamna acelasi lucru cu decăderea din ... (vezi toată discuția)