avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate Underground88

Activitate Underground88

Daca ma judec pentru o inselaciune continuata, grup organizat, fapta din 2 februarie 2012 (ultimul act material), fiind in stadiul fondului judecarii cauzei, cand intervine prescriptia speciala, in cazul in care poate interveni pe parcursul judecatii. Conform oricarui cod penal . Va multumesc
Probabil a avut un comportament neadecvat, sau ,in prezent instantele foarte greu mai acorda liberari conditionate...de ce? Pentru ca pot si pentru ca liberarea conditionata nu este un drept ci o vocatie ce ramane la opinia judecatorului "atotputernic"
Va multumesc. Deci daca ma judec pentru o inselaciune(5 ani maxim incadrare) savarsita la 2 februarie 2012, si ma condamna la fond prin vara sa zicem, in caz ca faza de apel trece de 2 februarie 2022, intervine prescriptia si nu mai raspund penal?
Prescriptia speciala a raspunderii penale este valabila daca a trecut de doua ori termenul prescriptiei (maximul incadrarii faptei) pana la judecarea definitiva a cauzei? Sau daca exista o condamnare in prima instanta se anuleaza?
Datoriile la anaf reprezinta cheltuieli de judecata. Nu stiu sunt cum le-ati catalogat dvz. Deci nu exista nici o modalitate
Am o intrebare, daca am datorii la anaf foarte mari si urmeaza sa primesc un apartament prin donatie, exista posibilitatea sa mi-l confiste ulterior sau nu? In concret, exista vreo modalitate sa pot avea ceva in proprietate fara ca anaf sa poata sa ma execute, in caz ca vor demara astfel de demersuri? Va multumesc.