avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o intrebare, daca am datorii la anaf foarte mari si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o intrebare, daca am datorii la anaf foarte mari si urmeaza ...

Am o intrebare, daca am datorii la anaf foarte mari si urmeaza sa primesc un apartament prin donatie, exista posibilitatea sa mi-l confiste ulterior sau nu? In concret, exista vreo modalitate sa pot avea ceva in proprietate fara ca anaf sa poata sa ma execute, in caz ca vor demara astfel de demersuri? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Underground88 , utilizator 16:45, 20 Octombrie 2020
exista vreo modalitate sa pot avea ceva in proprietate fara ca anaf sa poata sa ma execute

Nu. Daca datoria e certica, lichida si exigibila si nu poate fi vb de prescriptie, va pot urmari imobilul pt a-l vinde la licitate.
Datoriile la anaf reprezinta cheltuieli de judecata. Nu stiu sunt cum le-ati catalogat dvz. Deci nu exista nici o modalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii ... Happyend Happyend Buna ziua! Care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii asociatiei de proprietari pot fi obligati sa rezolve legal situatia datoriilor fostului ... (vezi toată discuția)
Drepturile donatarului in cazul unei actiuni in instanta a unui tert impotriva donatorului Andrei2357 Andrei2357 As avea o intrebare: o persoana care detine o cota-parte dintr-un imobil are un credit in banca (fara ipoteca) si nu si-l plateste la timp, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Bunuri afectate de potentiala executare silita gilu1769 gilu1769 Buna ziua. In urma cu 3 ani am contractat un credit ipotecar prin care mi-am achizitionat un apartament in Bucuresti. Pe acest apartament, creditorul bancar ... (vezi toată discuția)