Am fost la politie, m-au lamurit ca e vina mea indiferent de alti factori sau cine are dreptate. Chiar daca legea e idioata, asa e legea. Pot sa-i fac reclamatie si o sa-l amendeze si ii iau puncte si asta e. Prefer sa fac amiabila si sa nu-mi mai bat capul.
Nu semnalizam si nici el, l-am lovit in lateral nu frontal. Are rost sa ma duc la politie sau sa incerc sa ma inteleg cu el?
In cazul in care e culpa comuna platim noi sau plateste asigurarea?
Am parcat pe locurile marcate pe trotuar langa scoala unde las copilul si la iesire m-am asigurat ca masinile sunt oprite de pe sensul de mers si am dat cu spatele. Am lovit o duba care voia sa intoarca si a aparut brusc in spatele meu pe care nu am vazut-o. Cred ca duba a taiat o linie continua, desi nu e marcata imi aduc aminte ca acolo era o linie continua.
Intrebarea mea este cine e vinovat in acest caz?
am facut o sesizare la camera notarilor, un notar m.a sfatuit sa fac o cerere pt ajutorul de handicap in care sa precizez motivul neridicarii si sa cer o data in care promit sa o ridic
Mama are sub 70 de ani, e internata la un azil de boli mintale si nu pot sa ii incasez pensia si nici ajutorul de handicap.
Am vorbit cu mai multi notari si fiecare s-a eschivat intr-un mod sau altul, problema e ca nu e deplasabila si am primit o instiintare de la DGASPC cu privire la sistarea ajutorului de handicap si posibilitatea de a ataca aceasta decizie in termen de 30 de zile. Nu stiu daca ar trebuii sa vorbesc cu un avocat pt atacarea deciziei sau care sunt pasii urmatori.