avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Atacare decizie DGASPC in contencios admistrativ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Atacare decizie DGASPC in contencios admistrativ

Mama are sub 70 de ani, e internata la un azil de boli mintale si nu pot sa ii incasez pensia si nici ajutorul de handicap.
Am vorbit cu mai multi notari si fiecare s-a eschivat intr-un mod sau altul, problema e ca nu e deplasabila si am primit o instiintare de la DGASPC cu privire la sistarea ajutorului de handicap si posibilitatea de a ataca aceasta decizie in termen de 30 de zile. Nu stiu daca ar trebuii sa vorbesc cu un avocat pt atacarea deciziei sau care sunt pasii urmatori.
Cel mai recent răspuns: victorh , utilizator 14:00, 21 Octombrie 2020
Ar fi indicat sa va redacteze avocatul actiunea pentru instanță daca nu va permiteti si reprezentarea.
Cereti in scris la camera notarilor sa va dea un notar.
Camera Notarilor nu poate impune unui notar sa se deplaseze in acea locatie ...
Dreptul la notar exista.
Faptul ca nu vrea niciun notar nu înseamnă ca un om sa isi piardă dreptul doar pentru ca notarii refuza.

Camera notarilor este obligată sa rezolve problema.
Vor găsi ei o solutie sa convingă un notar.
Notarii au si obligatii in afara de drepturi.

Sa adreseze cererea scrisa la camera.
Se poate sesiza si Ministerul Justiției.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
am facut o sesizare la camera notarilor, un notar m.a sfatuit sa fac o cerere pt ajutorul de handicap in care sa precizez motivul neridicarii si sa cer o data in care promit sa o ridic
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
victorh, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie ... Ziteli Ziteli Daca cer ajutor de la dgaspc pt mama,bolnava de alzaimer, trebuie sa locuiasaca la azil???multumesc pt eventualele raspunsuri (vezi toată discuția)
Citatie in dosar -refuz acordare drepturi protecție socială (persoane cu handicap) Diana Anaid Diana Anaid Bună ziua, Va rog sa ma ajutati cu interpretarea unei citatii pe care tatăl meu a primit-o în urma depunerii contestației pentru schimbarea gradului de ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, inselaciune mafoame mafoame un unchi in varsta de 76 ani,grav bolnav,analfabet este la un pas sa-si piarda casa.Un cetatean in cardasie cu 2 martori mincinosi si cu un notar a obtinut o ... (vezi toată discuția)