Buna ziua!
Am detinut la mine pe proprietate un caine , ciobanesc de Asia centrala.
Anul trecut fiind plecat din tara sa ocupat de caine concubina mea, care are aceiasi adresa ca si mine.
Din nefericire cainele a scapat noaptea din tarcul in care era tinut, a iesit pe strada si a muscat o femeie.
Femeia respectiva a necesitat spitalizare intre 18-20 de zile .
Imediat dupa ce sa intamplat nefericitul eveniment politia sa deplasat la domiciliul meu, intocmind proces verbal de constatare .
Depasita de situatie si fiind pusa presiune pe ea a acceptat verbal sa cedeze cainele la un adapost fiindui comunicat ca este doar ceva temporar.
A platit suma de 800 lei si ii sa spus verbal ca poate lua cainele inapoi oricand.
A doua zi cand am sunat la adapost mi sa spus ca cainele a fost eutanasiat.
Repet concubina mea nu a semnat nimic in acest sens nici nu ii sa comunicat verbal ca cainele va fi eutanasiat.
Pe provesul verbal ea a fost trecuta ca fiind proprietarul cainelui.
Intre timp am revenit in tara, am fost chemat la politie unde am discutat cu victima.
Dansa are pretentii materiale de la mine de 4000 € in caz contrar va deschide proces pe cale civila.
Nu mi se pare corect ca atunci cand mi-a fost eutanasiat cainele sa nu ma intrebe nimeni nimic iar acuma sa fiu pus la plata.
Ce pot face in situatia aceasta ?
Mentionez ca momentan nu am dat nici o declaratie la politie.
Buna seara !
Am avut ceva probleme cu permisul de conducere ( am condus cu el suspendat mai exact )
Am avut proces si am primit o amenda penală, la sentința scrie cu drept de recurs in 10 zile.
Dupa 7 zile de cand sa dat sentinta am primit acasă in scris sentinta.
Cu hartiile primite imi pot scoate permisul sau trebuie sa astept definitiva ( in cazul in care parchetul nu face recurs) ?
Deci scrie sentinta dată, si la sfarsit scrie cu drept de recurs in 10 zile.
Mulțumesc