avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate petrut.hagima

Activitate petrut.hagima

Răspuns la discuția Cheltuieli deductibile pe PFI
Deci o imprimanta la 300 ron o trec ca și cheltuiala unica in luna achizitiei? Mulțumesc!

george-neagu a scris:

Se discuta de inregistrare ca si cheltuiala deductibila doar a valorii amortizarii anuale conform planului de amortizare, doar daca valoarea mijlocului fix este peste 2500 lei conform facturii.

AM UN PFI IN DOMENIUL ASIGURARILOR. AS DORI SA ACHIZITIONEZ O IMPRIMANTA PENTRU A O PUTEA TRECE CA SI CHELTUIELI IN REGISTRUL DE INCASARI SI PLATI. AS PUTEA SA O TREC CA SI CHELTUIALA UNICA SAU TREBUIE TRECUTA O SUMA LUNARA, CA SI O AMORTIZARE? MULTUMESC!
Mulțumesc! Si inca ceva: va spuneam ca am mai avut un pfi tot in domeniul asigurarilor pe care l-am inchis, apoi l-am deschis pe acesta. La anul cand fac declarația unica trec incasarile de pe ambele pfi uri pe aceeasi declaratie sau fac doua declaratii?
Buna ziua. Mi-am deschis de curand un PFI, dupa ce in trecut am mai avut unul pe care l-am inchis. Utilizez acest PFI pentru a putea desfasura activitatea de broker in asigurari. Intrebarea mea este daca trebuie sa tin un registru de incasari si plati? Multumesc!