avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate Elena_Nico

Activitate Elena_Nico

Buna ziua! Sunt in CCC cu primul copil si sunt însărcinată cu bebe 2 si 3 ( :) sarcina gemelara). Gemenii se vor naste la începutul lunii iunie 2021, eu ar trebui sa ma întorc la munca in ianuarie 2021 pt a primi stimulentul de 650 ron. Fiind sarcina gemelară doctorul imi va da concediu medical, deci nu voi merge la muncă. Intrebarile mele sunt: pot primi stimulentul in concediu medical (vorbim de 2-3 luni de concediu med)? Sau nu are rost să mă întorc pana in feb, cand fetita mea va avea 1 an si 11 luni si sa nu mai depun actele pt stimulent? Se primeste stimulentul in prenatal si postnatal? Câți bani voi primi (venind din CCC) in perioada concediului medical, prenatalului si postnatalui (Cum calc? Care este formula de calcul)? Multumesc pt rasp!
Buna! Sunt mamica unui copil de 1an si 7 luni si sunt însărcinată cu gemeni. Diferenta de varsta intre copii va fi de aprox 2ani si 3 luni, deci mă voi intoarce la lucru pt 2-3 luni insa doctorul imi va da concediu medical. Din alte discutii am inteles ca daca se reintra intr-un CIC in mai putin de 12 luni de la anteriorul se va primi aceeasi suma (indemnizatie) ca in primul CIC. Intrebarea mea este: voi primi lunar indemnizatia de la primul CIC plus acel stimulent/o a2a indemnizație (de 1250) acordat in cazul gemenilor?