avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 2 CCC consecutive cu pauza 3-4 luni intre ele
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

2 CCC consecutive cu pauza 3-4 luni intre ele

Buna ziua! Sunt in CCC cu primul copil si sunt însărcinată cu bebe 2 si 3 ( :) sarcina gemelara). Gemenii se vor naste la începutul lunii iunie 2021, eu ar trebui sa ma întorc la munca in ianuarie 2021 pt a primi stimulentul de 650 ron. Fiind sarcina gemelară doctorul imi va da concediu medical, deci nu voi merge la muncă. Intrebarile mele sunt: pot primi stimulentul in concediu medical (vorbim de 2-3 luni de concediu med)? Sau nu are rost să mă întorc pana in feb, cand fetita mea va avea 1 an si 11 luni si sa nu mai depun actele pt stimulent? Se primeste stimulentul in prenatal si postnatal? Câți bani voi primi (venind din CCC) in perioada concediului medical, prenatalului si postnatalui (Cum calc? Care este formula de calcul)? Multumesc pt rasp!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 19 Noiembrie 2020
Opinia AJOFM este ca nu se primeste stimulentul in prenatal si postnatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Pot lua pre/postnatal si ccc? AndreeaGeorgiana2019 AndreeaGeorgiana2019 Buna ziua! Am fost in CCC pana la 2 ani pana in iunie 2020 (copilul a implinit 2 ani in iulie 2020). Am aflat ca sunt din nou insarcinata si din iunie 2020 ... (vezi toată discuția)
Sarcina gemelara, 2 cic consecutive, venit lunar Elena_Nico Elena_Nico Buna! Sunt mamica unui copil de 1an si 7 luni si sunt însărcinată cu gemeni. Diferenta de varsta intre copii va fi de aprox 2ani si 3 luni, deci mă voi ... (vezi toată discuția)