avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate Lyno84

Activitate Lyno84

(IMPORTANT!!!!)
În luna mai 2020 am vandut unui zis "prieten" dar mai bn spus un CUNOSCUT din orașul meu un autoturism, în 3 rate.
Fără a face nici un fel de contract intre el si mine ca proprietar al mașini
Dar nu i am dat nici un act in original, doar copii Atât.
A plătit dupa o luna jumate prima rata si de 3 luni numi mai raspunde la telefon si nu mai vrea sami achite cele două rate rămase si nici sami inapoiaza masina si ii returneze eu prima si unica rată plătită.
Ce pot face?
Va multumesc anticipat!
Ajutor!
Am fost acuzat de un furt in luna mai 2020.
În septembrie 2020 am primit o condamnare cu suspendare in fond fiind la prima abatere.
Suspendarea a fost cerută cât și de PROCUROR SI JUDECATORUL A PRONUNTAT TOT SUSPENDARE.
După care am fost înștiințat că in februarie 2021 mi sa fixat o sedinta de Apel
Parchetul a cerut apel
" Întrebarea mea este: trebuie sa ma prezint la această ședință de Apel sau poate merge doar apărătorul meu?
Tin sa va anunt ca lucrez in strainatate acum angajat si mie cam greu sa plec in februarie, ținând cont și de carantinarea care posibil ma asteapta?
Va multumesc anticipat!
Ati obținut alt permis de conducere in alt stat si in romania aveați suspendat permisul??
ASTA NU inteleg eu domnul Adrian

Mischian adrian a scris:

care e riscul am obtinut permisul legal in cel mai rau caz nu pot conduce pe teritoriul romaniei

Salut
Am si eu o problema!
Mi sa suspendat permisul si dosar penal, încă e proaspătă treaba
Întrebarea mea este: pot conduce înafară tari săi în cel mai rau caz in cazul ca la proces voi primi anularea permisului pot face scoala de soferi in Belgia??
Multumesc anticipat