avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... (IMPORTANT!!!!) În luna mai 2020 am vandut unui zis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

(IMPORTANT!!!!) În luna mai 2020 am vandut unui zis "prieten" ...

(IMPORTANT!!!!)
În luna mai 2020 am vandut unui zis "prieten" dar mai bn spus un CUNOSCUT din orașul meu un autoturism, în 3 rate.
Fără a face nici un fel de contract intre el si mine ca proprietar al mașini
Dar nu i am dat nici un act in original, doar copii Atât.
A plătit dupa o luna jumate prima rata si de 3 luni numi mai raspunde la telefon si nu mai vrea sami achite cele două rate rămase si nici sami inapoiaza masina si ii returneze eu prima si unica rată plătită.
Ce pot face?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 24 Decembrie 2020
mergeti la politie si faceti plangere, poate contactat de acestia, va da banii si faceti actele.
Mai aveti varianta sa il actionati in judecata, sa cereti ca hotararea ce se va pronunta sa tina loc de contract de vanzare cumpararem, sa va dea banii cu dobanda legala, sa va pleteasca cheltuiala cu judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata societate leasing andr33apn andr33apn Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta : 1) Pentru neplata a 3 rate, societatea de leasing ridica masina 2) Dupa aproximativ 3 luni, trimit o factura pe ... (vezi toată discuția)
Obligatie morala sau legala? gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna seara. In august 2011 fostul meu prieten a contractar un credit la banca si o parte din suma obtinuta a folosit-o ca sa imi achizitioneze un autoturism ... (vezi toată discuția)
Probleme masina achizitionata in leasing sarpy sarpy am luat o masina in leasing printr-o firma in anul 2008si din motive financiare am renuntat la ea in mai 2010 mai am predat masina pe baza de proces verbal si ... (vezi toată discuția)