Bună seara! Doresc să știu și eu ce pot face și cum pot proceda legal cu fata mea în vârstă de 16 ani care dorește să se mărite dar noi nu suntem de acord. Țin să precizez că dacă nu o lasam fuge de acasa a nu știu cata oara si din aceasta cauza sunt sătulă de mers la poliție și cautari si am fost obligată s-o las sa fie iubiți. Ea nu ne mai vede pe noi nu ne mai aude tot ce vede este pe el și familia lui si vreau sa mai adaug că sa culcat cu el când avea 15 ani și el 18 ani. Stiu ca nu pot face nimic dacă ea zice că a fost de buna voie, dar chiar nu pot face nimic? El chiar nu pățește nimic?? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Bună ziua! Am o fata de 15 ani luna viitoare face 16 ani și pe 1 Noiembrie a plecat de acasă după ce ne-am certat pt ca nu sunt de acord cu iubitul ei. Bineînțeles cu ceartă de 3-4 luni pedepse, consiliere dar nici un rezultat. Ea a plecat la el trăiește într-o casa socială nu stiu dacă mai face scoala si nici nu stiu dacă politia mă poate ajuta cu ceva dacă ea nu vrea să vină acasă. Pot face ceva s-o aduc acasă???
Bună ziua! Am doi copii un băiat de 3 ani și fata de 16 ani care doresc s-o dezmostenesc. Nu vreau sa aibă nici un drept la casă. Ce trebuie sa fac sau cum sa fac? Mulțumsc anticipat!