avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am doi copii un băiat de 3 ani și fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am doi copii un băiat de 3 ani și fata de 16 ani ...

Bună ziua! Am doi copii un băiat de 3 ani și fata de 16 ani care doresc s-o dezmostenesc. Nu vreau sa aibă nici un drept la casă. Ce trebuie sa fac sau cum sa fac? Mulțumsc anticipat!
Cel mai recent răspuns: 19Iuliana , utilizator 14:48, 5 Noiembrie 2020
Buna ziua,
Nu aveti cum face asta doar pentru ca o doriti.
Dar puteti instraina bunurile in asa fel incat dupa decesul dvs. sau mai aiba ce mosteni.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o fata din prima casatorie si un baiat din cea dea ... Ciprian 77 Ciprian 77 Buna ziua!Am o fata din prima casatorie si un baiat din cea dea doua casatorie.Fata e cu mama ei plecata in strainatate are domiciliul in afara tarii.As vrea ... (vezi toată discuția)
Lnformatie dezmostenire copil viorica98 viorica98 Buna ziua Stiu ca pare ciudat dar vreau sa ma informez de ce acte am nevoie pentru a o dezmosteni pe fiica mea de 16 ani.Mentionez ca sunt divortata ,custodia ... (vezi toată discuția)
Dezmoștenirea copil ionela01 ionela01 Buna ziua am un baiat de 23 de ani care a inceput sa consume alcol a inceput sa ma bata sa ma injure:( ma ameninta ca ma omoara ca imi da foc la casa va rog sa ... (vezi toată discuția)