avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dezmoștenirea copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dezmoștenirea copil

Buna ziua am un baiat de 23 de ani care a inceput sa consume alcol a inceput sa ma bata sa ma injure:( ma ameninta ca ma omoara ca imi da foc la casa va rog sa ma ajutati ce pot face:( vreau sal Dezmoștenesc. unde trebuie sa ma duc . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:09, 8 Iunie 2012
Un copil nu poate fi dezmostenit in totalitate. In timpul vietii puteti sa vindeti bunurile dvs, astfel incat sa nu mai aiba ce mosteni.

Puteti depune plangere la politie pentru ca va agresat
Dezmostenirea si plangerea penala nu sunt solutii in cazul dvs. Internati-l intr-un centru de dezintoxicare si ajutati-l sa revina la normal.
da aveti dreptate .. dar ce ma sfatuitii sa fac ... am chemat politia de cateva orii ca mia spart prin casa lucruri eu nu mai vreau sa il tin in casa? il pot da afara din casa sau ce pot face sal Dezmoștenes.
Puteti sa il evacuati din casa cand doriti.
pai si cum fac sa dal afara din casa ca nu vrea sa plece... ca daca incerc de una singura ma ia la bataie..

Alte discuții în legătură

Buna ziua!- actiune in evacuare deny2014 deny2014 As dori sa stiu daca fratele meu poate fi dat afara din casa(parintii mei sunt de acord)pentru ca de 10 ani ne terorizeaza?In luna mai s-a eliberat iarasi din ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa. bucksbunny bucksbunny In urma cu un an am avut probleme cu un bagabont care m-a agresat, nervos ca dupa parerea lui ma dadeam o fata. Acesta a venit si mi-au spart masina si m-au ... (vezi toată discuția)
Evacuare părinte violent Bogdan447 Bogdan447 Bună ziua. mă numesc bogdan am 24 de ani Parinti mei sunt divorțați de 15 ani tatal meau este un om gelos , alcolic , violent fiarte violent cu mama ... (vezi toată discuția)