avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnformatie dezmostenire copil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnformatie dezmostenire copil

Buna ziua
Stiu ca pare ciudat dar vreau sa ma informez de ce acte am nevoie pentru a o dezmosteni pe fiica mea de 16 ani.Mentionez ca sunt divortata ,custodia e comuna,
Nu vă puteţi dezmoşteni fiica.Puteţi vinde în timpul vieţii tot ce veţi, aşa încât fiica să nu ibă ce moşteni.
viorica98 a scris:

Buna ziua
Stiu ca pare ciudat dar vreau sa ma informez de ce acte am nevoie pentru a o dezmosteni pe fiica mea de 16 ani.Mentionez ca sunt divortata ,custodia e comuna,

Nu ma pot abtine sa nu va intreb: Oare de ce ati mai nascut-o?
Chiar nu inteleg ce motiv poate avea un parinte sa gandeasca astfel despre copilul sau.
Ganditi-va ca are doar 16 ani, nu are discernamantul matur si oricat v-ar supara acum, nu trebuie sa va ganditi la decizii atat de radicale. Dupa ce se va maturiza si ea, poate se va imbunatati relatia dintre dvs.

De dezmostenit, nu se poate asa ceva.
Am nascut -o pentru ca mi am dorit o si o doresc si o iubesc in continuare,dar din pacate daca la varsta ei are discernamant sa fure aur din casa,sa minta ,sa isi faca cont fals si sa ceara bani pe internet trrebuie sa iau masuri nu credeti,d na avocat:Nu pot tolera un asemenea comportament.Tatal ei o sustine mereu,eu fiind lupul ce rau.
trrebuie sa iau masuri nu credeti

Si asta e cea mai buna pe care ati gasit-o?
dvs aveti probabil o viata lunga de trait, nu stiu cu ce va incallzeste ca fiica dvs nu ramane cu nimic dupa moartea dvs sau cum credeti ca ajuta asta sa isi schimbe comportamentul..
acum cu cine locuieste ?
Numai conteaza viata mea daca,singurul copil care locuieste cu tatal ei,desi trebuia sa stea la mine printr o sentinta,ii ofera libertatea dorita,nu o supravegheaza isi alege o viata mizerabila si incerc din toate puterile mele sa o determin sa aiba o viata decenta.Aveam nevoie de o informatie si ajung sa fiu judecata de masurile pe care le iau si de cine oare.

Alte discuții în legătură

Daca parintii te dezmostenesc si nu te mai recunosc drept copilul ... Violetaa2 Violetaa2 Daca parintii te dezmostenesc si nu te mai recunosc drept copilul lor ,iti poti pierde numele de familie actual si bunurile pe care le ai pe numele tau nu ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire totala - ce obligatii legale mai am? buna ziua. ... SVAndrei SVAndrei Dezmostenire totala - ce obligatii legale mai am? Buna ziua. Am o intrebare legata de ce se intampla dupa dezmostenire. Pe scurt, mama mea a decis ca este ... (vezi toată discuția)
Dezmostenirea unui copil! ariannna1985 ariannna1985 buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu un sfat! Mama are doi copii, pe mine si un frate mai mare, frate care din pacate a ajuns alcoolic si a devenit violent. ... (vezi toată discuția)