avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o fata de 15 ani luna viitoare face 16 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o fata de 15 ani luna viitoare face 16 ani și ...

Bună ziua! Am o fata de 15 ani luna viitoare face 16 ani și pe 1 Noiembrie a plecat de acasă după ce ne-am certat pt ca nu sunt de acord cu iubitul ei. Bineînțeles cu ceartă de 3-4 luni pedepse, consiliere dar nici un rezultat. Ea a plecat la el trăiește într-o casa socială nu stiu dacă mai face scoala si nici nu stiu dacă politia mă poate ajuta cu ceva dacă ea nu vrea să vină acasă. Pot face ceva s-o aduc acasă???

Alte discuții în legătură

Vă rog ajutați-mă: cum pot s-o iau pe prietena mea (16 ani împliniți) din mediul în care trăiește? Emil director Emil director Bună seara! Am 20 de ani si am o prietenă de vârsta de 16 ani si 3 luni, sunt împreună cu ea de 4 luni si o săptămână, dar are niște părinți nu ca ... (vezi toată discuția)
Plecarea de acasa Sebastian Miroiu Sebastian Miroiu Buna ziua am o relatie de 1 an cu o fata in varsta de 15 ani eu am 16 ani ,Parinti ei nu sunt deacord cu relatia noastra nustiu de ce .Parinti ei o pedepsesc ... (vezi toată discuția)
Insistentele politistilor, amenintari,intimidari feldi feldi Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca puteti macar sa ma sfatuiti cum ar trbui sa procedez. De curand am mers cu iubitul meu in Craiova pentru a cumpara o ... (vezi toată discuția)