avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Activitate Boeing737

Activitate Boeing737

Buna ziua!
Am montat o unitate externa de AC pe fatada exterioara a blocului in care locuiesc incepand de anul trecut. Acum, asociatia ma someaza sa il mut de acolo.
Antecontractul si regulamentul asociatiei contin o clauza prin care nu este permisa amplasarea de obiecte in afara propriului balcon.
Atata timp cat nu exista o lege a unei autoritati a statului in acest sens, aceasta clauza este sau nu abuziva? Multumesc!
Buna ziua!

Am o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, pentru un apartament in bloc nou, la care se adauga un loc de parcare. Apartamentul costa 90.000 euro, locul de parcare 10.000 euro. Din totalul de 100 de mii de euro, am achitat cash 99 de mii, urmand ca la semnarea CVC sa achit si ultima transa.
Avand in vedere ca dezvoltatorul a intarziat semnarea cu aproape doi ani din cauza nefinalizarii la timp a cladirii, am dreptul legal de a renunta la parcare, a pastra doar apartamentul si a solicita rambursarea a 9.000 euro?

Multumesc!
Am solicitat de 2 ori ca as dori sa discut ori la cabinet, sau macar telefonic avand in vedere situatia actuala. Dar dansul spune ca vorbim in ziua procesului.
Eu nu cunosc daca este sau nu o procedura sau daca este necesar, dar eu o consider necesara, o discutie despre interogatoriu cat si o discutie cu martorul. Pur si simplu sa lamurim detalii inainte de proces. Cer oare prea mult?!?

Adrian ALBU a scris:

Chiar dacă i-ați spus avocatului încă de la început poziția dvs, eu cred că nu se poate refuza solicitarea clientului pentru orice fel de discuții referitoare la caz.

Buna ziua, sunt implicata intr-un proces in care am solicitat exercitarea custodiei minorului de catre mama. Am apelat la un avocat si urmeaza sa avem instanta cu interogatoriu. Am rugat avocatul sa avem o consulatatie pentru a stabili detalii in privinta procesului (strategie, intrebari, martor, etc). Acesta a spus ca nu este necesar si ca discutam inainte de proces. Specific ca onorariul l-am platit integral la semnarea contractului.
Eu simt ca este nevoie sa avem niste discutii inainte de un proces, pentru mine foarte important. Va rog sa imi spuneti daca este normal ca sa nu avem nicio intalnire si lipsa de interactiune inainte de proces.
Va multumesc