avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o promisiune bilaterala de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, pentru ...

Buna ziua!

Am o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, pentru un apartament in bloc nou, la care se adauga un loc de parcare. Apartamentul costa 90.000 euro, locul de parcare 10.000 euro. Din totalul de 100 de mii de euro, am achitat cash 99 de mii, urmand ca la semnarea CVC sa achit si ultima transa.
Avand in vedere ca dezvoltatorul a intarziat semnarea cu aproape doi ani din cauza nefinalizarii la timp a cladirii, am dreptul legal de a renunta la parcare, a pastra doar apartamentul si a solicita rambursarea a 9.000 euro?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:38, 15 Decembrie 2020
Citiți contractul și vedeți ce este menționat la obligațiile vânzătorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fiica mea a achiziționat o garsonieră, blocul de ... ramada01 ramada01 Bună ziua! Fiica mea a achiziționat o garsonieră, Blocul de garsoniere nu este inca finalizat decat 95%, urmand a fi dat in folosinta in Iunie 2024. La ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren cu titlu de proprietate, sa platesc avans? fbogdan fbogdan Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar un teren care are doar titlu de proprietate. Vanzatorul-fiul spune ca propr. este mama lui care traieste. Acesta cere un ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa lenutamaria lenutamaria Ce sanse am sa-mi fie aprobat dosarul daca in antecontract am uitat sa specific ca diferenta dintre avans si credit o voi da vanzatorului la semnarea CVC? am ... (vezi toată discuția)