Ce sanse am sa-mi fie aprobat dosarul daca in antecontract am uitat sa specific ca diferenta dintre avans si credit o voi da vanzatorului la semnarea CVC?
am specificat doar pretul apartamentului si avansul de 5% care lam dat .
Nu cred ca acesta este un mare impediment, se intelege ca acum ati dat un avans din pretul total care sper ca este specificat in promisiune.
Daca doriti mergeti la notarul care a autentificat promisiunea si faceti un act aditional , care nu costa foarte mult cu aceasta clauza, specific and ca restul de pret se va achita dintr un crredit bancar obtinut prin Programul prima Casa.
Creditul prima casa care l-am solicitat nu acopera diferenta dintre avans si pretul apartamentului,eu vreau sa mai dau si cash,asta am uitat sa specific,ca voi aduce la semnarea CVC diferenta.
Faceti un act aditional la notar. Ar trebuie sa sune cam asa restul de pret se va achita perfectarea contractului de vanzare cumparare in forma autentica parte din surse proprii , parte dintr un credit acordat de o institutie bancara prin programul Prima Casa.
dosarul a plecat deja la Fond in aceasta situatie? intrebati la banca unde ati depus dosarul, nu cred ca reprezinta vreo problema exprimarea aceasta in antecontract