avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit prima casa

Ce sanse am sa-mi fie aprobat dosarul daca in antecontract am uitat sa specific ca diferenta dintre avans si credit o voi da vanzatorului la semnarea CVC?
am specificat doar pretul apartamentului si avansul de 5% care lam dat .
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 10:37, 14 Aprilie 2013
Nu cred ca acesta este un mare impediment, se intelege ca acum ati dat un avans din pretul total care sper ca este specificat in promisiune.
Daca doriti mergeti la notarul care a autentificat promisiunea si faceti un act aditional , care nu costa foarte mult cu aceasta clauza, specific and ca restul de pret se va achita dintr un crredit bancar obtinut prin Programul prima Casa.
Creditul prima casa care l-am solicitat nu acopera diferenta dintre avans si pretul apartamentului,eu vreau sa mai dau si cash,asta am uitat sa specific,ca voi aduce la semnarea CVC diferenta.
Faceti un act aditional la notar. Ar trebuie sa sune cam asa restul de pret se va achita perfectarea contractului de vanzare cumparare in forma autentica parte din surse proprii , parte dintr un credit acordat de o institutie bancara prin programul Prima Casa.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
ContSters250994, utilizator
trebuie sa mearga si vanzatorul la notar impreuna cu mine pentru actul aditional?
Va multumesc.
dosarul a plecat deja la Fond in aceasta situatie? intrebati la banca unde ati depus dosarul, nu cred ca reprezinta vreo problema exprimarea aceasta in antecontract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare trusca_anda trusca_anda Buna ziua, In 2010-Decembrie am facut un antecontract de vanzare cumparare a unei case .Am achitat (3500 )avansul specificat in antecontract si in aprilie ... (vezi toată discuția)
Act proprietate locuinta - precontract imposibil de respectat banicaionica banicaionica Buna ziua, in noiembrie 2012 am cumparat o casa pentru care am platit 3/4 din pretul ei cu precontract,cu plata diferentei dupa 6 luni.Problema este ca noi ... (vezi toată discuția)
Recuperare sau pierdere avans prima casa justauser justauser Buna, imobilul pt care am dat avans, a fost evaluat cu 2000 de euro mai putin. In contract este specificat faptul ca daca banca nu imi acorda banii, primesc ... (vezi toată discuția)