avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am montat o unitate externa de AC pe fatada ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am montat o unitate externa de AC pe fatada exterioara ...

Buna ziua!
Am montat o unitate externa de AC pe fatada exterioara a blocului in care locuiesc incepand de anul trecut. Acum, asociatia ma someaza sa il mut de acolo.
Antecontractul si regulamentul asociatiei contin o clauza prin care nu este permisa amplasarea de obiecte in afara propriului balcon.
Atata timp cat nu exista o lege a unei autoritati a statului in acest sens, aceasta clauza este sau nu abuziva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:27, 16 Septembrie 2021
Cele mai multe reglementari legate de amplasarea AC nu sunt date niciodata de stat, prin vreo lege, ci de autoritatile locale, prin HCL. In plus, asociatiile de proprietari isi pot stabili prin regulament o astfel de prevedere.
www.avocatnet.ro/articol_494...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare mutare unitate de aer conditionat alexc98 alexc98 Am montat pe fatada blocului o unitate de aer conditionat si am primit de la asociatie o notificare de a il muta. Unitatea nu este indreptata inspre bulevard, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat unitatea ... Ram18 Ram18 Buna ziua! Cand ne-am mutat (acum 4 ani) am instalat unitatea AC-ului pe acoperis (partea noastra, apartamentul fiind la etajul 4) si am reparat o gaura facuta ... (vezi toată discuția)
Este abuziva plata reparatiilor privind reparatia partilor individuale ale ap? (speta izolarea interioara a balcoanelor) DianaGabrielaF DianaGabrielaF Buna ziua, Din pacate ne confruntam cu o problema care mie una mi se pare abuziva, dar as vrea sa stiu si o parere de specialitate, poate legea este altfel si ... (vezi toată discuția)