avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este abuziva plata reparatiilor privind reparatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este abuziva plata reparatiilor privind reparatia partilor individuale ale ap? (Speta izolarea interioara a balcoanelor)

Buna ziua,
Din pacate ne confruntam cu o problema care mie una mi se pare abuziva, dar as vrea sa stiu si o parere de specialitate, poate legea este altfel si ar trebui sa accept realitatea:
La blocul unde locuiesc s-a luat decizia de a se reparata fatada blocului (schimbare glafuri, aplicare decorativa, izolare exterioara a balcoanelor), iar pt cei care nu au balcoanele inchise se efectueaza si izolare interioara (spart gresie, pus sapa, izolare, montat gresie noua).
Mi se pare in regula sa platim la cota indiviza reparatia fatadei, fiind parte comuna, dar nu inteleg cum ar putea asociatia de proprietari sa ma oblige sa platesc si reparatia pe parti individuale a unor apartamente, adica a balconului pe interior?Noi avem balcoanele inchise, ne-am facut izolarea si am investit pt asta si nu am cerut vecinilor sa facem "cheta" pt asta. Este legal ce se intampla?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: DianaGabrielaF , utilizator 18:56, 3 Iulie 2017
Discutati problema cu presedintele de asociatie care este reprezentantul asociatiei in contractul incheiat cu executantul
S-a discutat acest aspect fara nici un fel de rezolvare. Eu vroiam sa stiu daca este legal acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada balconului erasion erasion Locuiesc la etajul 9 al unui bloc cu 10 etaje. Am un blacon inchis cu cadru metalic, partea inferioara a balconului este din placa de beton. Am fost sunata ... (vezi toată discuția)
Culoarea balconului margareta_1980 margareta_1980 Doresc o alta culoare pentru interiorul balconului decat cea aleasa de locatarii blocului in care locuiesc.Insa administratorul se opune.Va rog sa ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Proprietarul acoperisului balconului si aticurilor? Mihai SG Mihai SG Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc construit in 1967, are 8 etaje si inca se tine bine :), este genul de bloc cu balcoane de 11 m lungime. Terasa are la ... (vezi toată discuția)