Bună ziua!
Vă rog frumos să mă ajutați dacă se poate cu o informație!
Moștenitorii ( copiii) persoanelor care fac obiectul Decretului-Lege nr. 118/1990, beneficiază și de reducerea de taxe și impozite?! Pe clădirile din proprietate, pe terenul extravilan?!
La ce articol este specificat acest lucru, vă rog?!
Mulțumesc!
Litigii de munca.
Buna ziua!
In urma cu aproximativ un an de zile am fost concediata ( consilier juridic, functie contractuala, obtinuta prin concurs, post pe perioada nedeterminata) de catre primarul primariei unde lucram (criterii politice), motivul real. Motivul lor fiind echilibrarea bugetului local, ei facand alte angajari pe diverse posturi in acest timp. Ideea este ca am pierdud procesul la Trib. Teleorman, pe motiv ca cererea mea este nefondata, fara macar sa imi accepte probele prin care demonstram clar fsptul ca am fost concediata ilegal. Am facut apel si culmea, mi-a fost respinsa si cererea de apel ca nefondata, in conditiile in care alti 3 colegi ai mei disponibilizati in acelasi timp cu mine (aceeasi speta) primesc inca amanari in procese. Ce pot sa mai fac in situatia aceasta? Eu as dori sa merg si la CEDO, sunt absolut convinsa ca am fost nedreptatita de justitia Romana. Multumesc!
Mirela T.