avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca. Buna ziua! In urma cu aproximativ un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca. Buna ziua! In urma cu aproximativ un an de ...

Litigii de munca.
Buna ziua!
In urma cu aproximativ un an de zile am fost concediata ( consilier juridic, functie contractuala, obtinuta prin concurs, post pe perioada nedeterminata) de catre primarul primariei unde lucram (criterii politice), motivul real. Motivul lor fiind echilibrarea bugetului local, ei facand alte angajari pe diverse posturi in acest timp. Ideea este ca am pierdud procesul la Trib. Teleorman, pe motiv ca cererea mea este nefondata, fara macar sa imi accepte probele prin care demonstram clar fsptul ca am fost concediata ilegal. Am facut apel si culmea, mi-a fost respinsa si cererea de apel ca nefondata, in conditiile in care alti 3 colegi ai mei disponibilizati in acelasi timp cu mine (aceeasi speta) primesc inca amanari in procese. Ce pot sa mai fac in situatia aceasta? Eu as dori sa merg si la CEDO, sunt absolut convinsa ca am fost nedreptatita de justitia Romana. Multumesc!
Mirela T.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 4 Aprilie 2022
Cand s-a pronuntat apelul?
Termenul pt judecarea apelului a fost vineri in data de 1 aprilie, ora 9 si ei deja la ora 11, au dat solutia de respingere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru plângerile (cererile) adresate de reclamanți Curții Europene în cauze în care decizia internă definitivă este pronunțată începând cu data de 1 februarie 2022, termenul de sesizare a Curții Europene este de 4 luni.

Curtea nu poate fi sesizată decât după epuizarea căilor de recurs interne, aşa cum se înţelege din principiile de drept internaţional general recunoscute, şi într-un termen de 4 luni (de la 1.02.2022), incepând cu data deciziei interne definitive.

Mai multe detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demarare actiune-cedo ContSters76710 ContSters76710 Rog ajutor in urmatoarea problema: Recurs solutionat la o anumita Curte de Apel,decizie-respins,cauza fiind conflict de munca. Hotarari anterioare ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)