avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei123564

Activitate Andrei123564

una ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt a-mi putea elibera permisul de conducere de la poliția rutieră și mi-au zis că încă nu este redactată și să aștept că îmi vine acasă. Am fost la politie cu comunicarea minuta și nu poate să mă ajute cu nimic pt că nu e legalizata .cei de la arhiva mi-au zis sa fac cerere pt un certificat constatator de grefă privind restituirea permisului. Îmi poate elibera acest certificat că sa îmi scot permisul mai repede ? ma ajuta cu ceva ? Va rog ajutati-ma cu un răspuns. Va mulțumesc( am obținut amânarea pedepsei )
Mulțumesc dar momentan nu ma pot deplasa ...aștept sa mi răspundă un avocat concret...

mariustz a scris:

Intreaba la politie daca accepta certificat de grefa, sunt multi care nu vor decat hotararea.

Buna ziua! Am avut ultimul termen într-un dosar penal de băutura pe 20-10-2020 și a ramas definitiva pe 4-11-2020. Am fost sa cer hotărârea definitivă pt a-mi putea elibera permisul de conducere de la poliția rutieră și mi-au zis că încă nu este redactată și să aștept că îmi vine acasă. Am fost la politie cu comunicarea minuta și nu poate să mă ajute cu nimic pt că nu e legalizata .cei de la arhiva mi-au zis sa fac cerere pt un certificat constatator de grefă privind restituirea permisului. Îmi poate elibera acest certificat că sa îmi scot permisul mai repede ? ma ajuta cu ceva ? Va rog ajutati-ma cu un răspuns. Va mulțumesc( am obținut amânarea pedepsei )