Buna ziua,eu împreună cu soțul am luat decizia divorțului.Precizez că avem împreună un copil de 1 an și 10 luni.I de trebuie sa depunem actele pentru divorț la primărie?Soțul spune că la notar.Eu îmi doresc că copilul să rămână la mine
Eu sunt in ccc și urmează să încep muncă dar firma își închide activitatea definitiv din ianuariey.
Cornel Vasile a scris:
Daca inchide magazinul, atunci poate intrati in somaj.... din somaj se poate intra in concediu de maternitate si apoi in CCC. Cererea pentru intrarea in CCC se va depune la AJOFM, iar actele la Primaria in raza careia domiciliati.
Încă nu mi-am dat demisia de la actualul angajator el urmând din ianuarie sa închidă magazinul din Brașov.Am vorbit cu șefa și am făcut o cerere pt a incepe activitatea la ea din 7 decembrie dar acum mă gândesc că daca închide oare pot lua de la ei un șomaj??Cum trebuie sa procedez?La cofetărie am vorbit astăzi și i-am zis că nu e in regula sa vin așa la negru și mi-a spus că o să vadă dacă poate să mă plătească pt cat am venit(asta după ce am cerut eu să mă plătească)
Buna ziua momentan mă aflu în concediu de creștere copil iar luna aceasta ar trebui să mă angajez pt a beneficia de stimulent doar că angajatorul nu mă poate primi înapoi deoarece își va închide activitatea definitiv.Acum merg la o cofetarie de 5 zile iar ieri am întrebat când îmi va face contractul ea a spus că momentan nu îmi face că nu sunt pregătită și că orcum va trebui sa îmi dau demisia de la actualul loc de muncă iar apoi să mă înscriu la agenția de șomaj sa ii aduc adeverință că sunt somera și abea atunci ea mă va angaja.Este normal așa??