avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,eu împreună cu soțul am luat decizia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,eu împreună cu soțul am luat decizia divorțului.Precizez ...

Buna ziua,eu împreună cu soțul am luat decizia divorțului.Precizez că avem împreună un copil de 1 an și 10 luni.I de trebuie sa depunem actele pentru divorț la primărie?Soțul spune că la notar.Eu îmi doresc că copilul să rămână la mine
nu puteti divorta la starea civila, ci numai la notar sau in instanta.
ambii parintii exercita autoritatea parinteasca, iar locuinta copilului va fi la dvs.
la notar puteti divorta daca va intelegeti pe toate aspectele.
daca divortati la notar, sa se precizeze cat mai clar in conventie, programul de vizita si pensia
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
Locuinta copilului, pensia, numele dupa divort daca e cazul, programul de vizita va fi asa cum va intelegeti. Va recomand sa discutati fiecare cu un avocat sa nu semnati o aberatie de acord nepotrivit. Apoi, la notar daca va intelegeti sau in instnta daca nu.
La notar puteti sa divorțat dacă va înțelegeți în caz contrar instanța este soluția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor T. Alexandra T. Alexandra Buna ziua. Eu si sotul ne-am cununat civil in noiembrie 2015. Avem un baietel de aproape 4 ani. Am parasit domiciliu conjugal, eu si copilul pe data de 1 ... (vezi toată discuția)
Divort si copil minor rezultat din aceasta casatorie anamaria_25 anamaria_25 Buna ziua fiti amabili,sunt casatorita de aproape 6 ani si avem un copil minor in varsta de 2 ani jumatate.am dori sa stim ce implica cele 2 proceduri(pe cale ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)